maandag, 6. oktober 2008 - 11:20

'De een zijn dood is de ander zijn brood'

Rotterdam

De politie van Rotterdam heeft zondagavond rond negen uur in een woning aan de Hillelaan een 26-jarige man uit Kaunas aangehouden voor diefstal.

Omstreeks zes uur 's avonds alarmeerde de verdachte de politie over een overleden persoon in het pand aan de Hillelaan. Uit onderzoek bleek het te gaan om een 29-jarige man. Bij de medebewoner van de melder werd een natuurlijke dood vastgesteld.

In het onderzoek naar het overlijden van de bewoner, stelde de politie een onderzoek in de woning in. Mede op basis van een tip van een oplettende getuige, troffen agenten enkele tassen aan in de dakgoot van de woning. Hierin bleken gestolen goederen, waaronder ingebouwde navigatiesystemen van auto's te zitten.

Politieagenten namen de tassen in beslag. Uit onderzoek bleek dat de medebewoner van de overleden man, de 26-jarige man uit Kaunas, de tassen in de dakgoot zou hebben gelegd voordat hij de politie alarmeerde. Hierop hielden agenten hem aan en brachten hem over naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):