woensdag, 23. april 2008 - 21:35

"De Gezichten van Zwartemeer"

Zwartemeer

Alle 350 kinderen uit Zwartemeer hebben samen met kunstenares Melanie Banis gewerkt aan een uniek kunstproject. De kinderen hebben allemaal een van zich zelf kleurig en fleurig portret geschilderd.

De 350 portretjes zijn opgenomen in een boekje en deze is woensdag als afsluiting van het project "De Gezichten van Zwartemeer" aangeboden aan mevrouw Thalens wethouder van de gemeente Emmen.

Bij de uitreiking van het boekje in de Meerstal waren een groot aantal kinderen van de drie basisscholen uit Zwartemeer, 't Swarte Meer, Praom en De Banier aanwezig. De drie basisscholen hebben gezamenlijk deelgenomen aan het project.

Goos Hidding voorzitter van de Meerstal kreeg uit handen van de directeur van obs. 't Swarte Meer een ingelijste poster aangeboden met daarop alle 350 portretjes met het verzoek om deze een prominente plaats in het gebouw te geven. In de Meerstal was een tentoonstelling ingericht die 's middags voor het publiek was geopend en waar alle originele doeken een plaatsje hadden gekregen om te worden bezichtigd.
Provincie:
Tag(s):