maandag, 3. maart 2008 - 18:26

De Gouden Kooi stopt!

Eemnes

Op donderdag 22 mei komt er een einde aan De Gouden Kooi. Na twintig roerige maanden zal de nog geheime, spectaculaire ontknoping plaats vinden van ‘s werelds langstlopende dagelijkse real life soap. Dagelijks volgen regelmatig 700.000 kijkers de uitzendingen via de tv of via internet.

Op 1 oktober 2006 ging dit unieke televisie experiment van start; 10 kandidaten ‘oneindig gevangen in luxe’ sloten de poorten van ‘De Gouden Kooi’ achter zich. Op 22 mei verlaat de laatst overgebleven bewoner in een avondvullend programma de kapitale villa in Eemnes als winnaar van de ‘De Gouden Kooi’.

De vijf huidige bewoners zetten de komende twee maanden alles op alles om de gigantische hoofdprijs (1 miljoen euro + 1000 euro per doorgebrachte dag minus de opgelegde boetes) in de wacht te slepen. Daarmee keert ‘De Gouden Kooi’ de grootste hoofdprijs uit in de geschiedenis van reality TV. Wie gaat er vandoor met deze ultieme prijs? Wie zal de villa als miljonair verlaten? Wordt het Jaap (vandaag 372 dagen in de Kooi), Brian (525), Amanda (396), Huub (444) of Claire (59)?

Wat de Miljonairs te doen staat en hoe zij kans maken op die enorme hoofdprijs, wordt binnenkort bekendgemaakt. Een ding is zeker, zoals men mag verwachten van ‘De Gouden Kooi’, levert de eindstrijd onvoorspelbare en spectaculaire televisie op.
Categorie:
Tag(s):