donderdag, 21. februari 2008 - 14:15

'De Heer ontwaakt'

Hilversum

Een nieuwe VARA-presentator, een nieuwe titel én een nieuw format:
vanaf aanstaande maandag 25 februari presenteert Sander de Heer – iedere werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op Radio 2 – het nieuwe programma ‘De Heer ontwaakt!’. Deze ochtendshow is de opvolger van VARA’s ‘Ontbijtradio’.

‘De Heer ontwaakt!’ biedt een mix van lekkere muziek, het nieuws van de dag, entertainment en informatie over weer en verkeer. Met als belangrijkste kenmerken: actueel, dynamisch, toegankelijk en in een vlot tempo.

Sander de Heer: ‘Om te beginnen heb ik veel lekkere muziek voor je in petto. En ik wil als het ware bij je aan de ontbijttafel komen zitten, naast je in de auto of in de trein. Bij mij geen geklets met een sidekick. Ik spreek je als luisteraar direct aan, vraag om je mening en neem de komende dag met je door. Ik wil met ‘De Heer ontwaakt!’ informeren, amuseren én laten reageren.’

Tijdens zijn studie Communicatie in Utrecht hielp De heer hij Ruud de Wild met zijn ochtendshow bij Radio 538 als ‘Sander de Heer van het Weer en Verkeer’. Later presenteerde hij ook de ochtendshow van 538.

Sinds 2000 werkt Sander bij BNN, waar hij ‘Weg met BNN’ op Radio 1, ‘Het Platenpaleis’ op Radio 2 en ‘De Heer zij met U’, ‘Alle 40 Goed’ en ‘Het Huis van De Heer’ op Radio 3FM presenteerde. Sander was regelmatig de vervanger van Giel Beelen en Claudia de Breij bij hun VARA 3FM-programma’s ‘GIEL’ en ‘Claudia d’r op!’.
Categorie:
Tag(s):