woensdag, 11. juni 2008 - 13:51

De Ronde Venen is winnaar van Beste Kwaliteitshandvest 2008

Mijdrecht

De gemeente de Ronde Venen heeft vandaag 6 juni de prijs ‘Beste Kwaliteitshandvest 2008’ ontvangen uit handen van staatsecretaris Bijleveld van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Al geruime tijd werkt de gemeente, bestaand uit zes kernen (Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef) en in totaal 35.000 inwoners, met succes met ongekend strakke servicenormen. Hierdoor is de serviceverlening aanzienlijk verhoogd (en zijn het aantal klachten afgenomen). De gemeente is trots op haar servicenormen en promoten die in schrift, op haar website en in het gemeentehuis met een enorme display in de publiekshal.

Naast gemeente De Ronde Venen waren 20 andere gegadigden. Hieruit kwamen 3 nominaties: De gemeente Dordrecht (Zuid Holland), gemeente Woerden (Utrecht) en winnaar gemeente De Ronde Venen (Utrecht). De jury heeft alle inzendingen beoordeeld op een goed kwaliteitshandvest op cliëntgerichtheid, betekenisvolle servicenormen, transparantie en cijfermatig inzicht, waarbij De Ronde Venen als beste scoorde.
Provincie:
Tag(s):