maandag, 2. juni 2008 - 21:40

De scheve torens van Erica

Erica

Brede School Erica heeft samen met Stichting KunsTint een aantal workshops georganiseerd voor basisschoolkinderen. 24 kinderen van diverse basisscholen, uit groep 5 tot en met 8, ‘werken’ al geruime tijd op de donderdagmiddag in ‘t Schienvat in Erica aan een kunstproject met o.a. schilderen, animatiefilm en beelden maken.

Donderdag 29 mei was in het kader van beelden maken een workshop torens bouwen met bamboe onder leiding van beeldend kunstenaar Dick Lubbersen. De kinderen bouwden torens van bamboestokken en elastieken. Het resultaat was een toren van vier meter hoog en een
tweede toren van zelfs zeven meter hoog. Vooral van de laatste waren de kinderen erg onder de indruk.

Stichting KunsTint organiseert een grote presentatie en tentoonstelling op woensdag 18 juni a.s. in ‘t Schienvat. Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom alle creatieve resultaten te bekijken. Naast muziek, dans en andere creatieve resultaten wordt een animatiefilm over Erica getoond.

U bent van harte welkom de resultaten te komen bekijken. De presentatie is woensdag 18 juni van 15.30 tot 19.30 uur in ’t Schienvat, Heidebloemstraat 4 in Erica.
Provincie:
Tag(s):