vrijdag, 15. februari 2008 - 19:10

De wil van Hein Vergeer om te winnen

Amsterdam

Hein Vergeer heeft vrijdagmiddag in XTRACold in Amsterdam zijn eerste boek ' De wil om te winnen' overhandigt aan niemand minder dan Erica Terpstra, voorzitter NOC-NSF. Precies 22 jaar geleden was Hein Vergeer op het toppunt van zijn carrière. Hij werd wereldkampioen in Inzell. Zijn sportcarrière is leidraad geweest voor de verdere invulling van zijn leven.

Terwijl hij nog eens naar de ijssculptuur die van hem gemaakt is kijkt, lijkt Hein terug te denken aan de tijd dat hij nog door weer en wind op een buitenbaan zich in het zweet werkte. Toen er nog geen klapschaatsen waren en ergonomische schaatspakken. Toen het nog kon gaan sneeuwen tijdens je rit en de wind ervoor kon zorgen dat je net geen recordtijd reed. Het lijkt allemaal al zo lang geleden........

Succes lijkt vanzelfsprekend. In zijn boekje laat Hein zien dat niets minder waar is. Je moet veel tegenslagen overwinnen om succesvol te worden.
Het boek geeft een kijk op het leven van een markant sportman met het hart op de juiste plaats en eigenzinnige kijk op het leven.
Categorie:
Tag(s):