dinsdag, 22. april 2008 - 19:23

Deelnemers CampZone krijgen Gigabit aansluiting

Oirschot

Codemasters CampZone powered by Getronics PinkRoccade 2008, een elf daagse game-vakantie van 25 juli t/m 4 augustus in Oirschot N-B waar 1750 deelnemers met hun computers in legertenten en caravans kamperen, zal voor het eerst in de geschiedenis van de LAN-party scene een netwerk realiseren op basis van 10 Gigabit interlinks en daarmee de deelnemers een 1 Gigabit aansluiting kunnen aanbieden op alle velden van de gamecamping!

Door een zelf ontwikkelde tool kan er nu ook in de gamescene gebruik gemaakt worden van het layer 3-gerouteerde netwerk, waardoor het netwerk veel efficiënter gebruikt zal worden. Gamers zullen nu op Codemasters CampZone powered by Getronics PinkRoccade 2008 met hoge snelheid op grote schaal tegen elkaar kunnen gamen in een nieuwe netwerkomgeving.

Het kampeer terrein van Codemasters CampZone powered by Getronics PinkRoccade is verdeeld in zes velden, waarbij dit jaar voor het eerst op elk veld een eigen subCore (HP ProCurve 9308) geplaatst zal worden. Deze subCores staan middels een 10 Gigabit interlink in contact met de mainCore (HP ProCurve 9315) van ons lokale datacentrum. Door het plaatsen van deze subCores kunnen op alle velden de deelnemers ruim voorzien worden van een 1 Gigabit aansluitingen!
Categorie:
Tag(s):