maandag, 28. juli 2008 - 16:12

DELA Trophy naar Topsporthal Leek

Leek

Zaterdag 6 en zondag 7 september vindt in de nieuwe Topsporthal Leek de strijd om de DELA Trophy 2008 plaats. Het Nederlands damesvolleybalteam onder leiding van Avital Selinger speelt het tweeluik tegen het sterke Rusland dat zich niet alleen Wereldkampioen mag noemen, maar ook één van de topfavorieten is in Peking. De Oranjedames spelen de DELA Trophy als voorbereiding op de Grand Prix kwalificatie die van 16 tot en met 21 september plaatsvindt in het Russische Omsk.

De DELA Trophy staat garant voor topvolleybal in een fantastische atmosfeer, maar er is meer dan dat! De hal zal beide middagen geopend zijn en rondom de wedstrijden is er zowel voor kinderen als volwassenen van alles te beleven. Zo zal er een voorwedstrijd worden gespeeld, kan men kennismaken met het spectaculaire Bossabal (combinatie van volleybal, voetbal en acrobatiek op luchtkussens), is er muziek en zijn er diverse gezellige terrasjes ingericht.

De laatste ontmoeting met de lange Russische dames was tijdens de Boris Jeltsin Cup in Jekaterinenburg. Na vier spannende sets trok Rusland aan het langste eind.
Provincie:
Tag(s):