donderdag, 3. juli 2008 - 21:17

Demonstratieavond brandweer De Wolden

Ruinen

Op woensdag 16 juli aanstaande organiseren de vier Woldense brandweerposten Noordwijk, Ruinerwold, Ruinen en Zuidwolde een demonstratieavond voor alle inwoners. De gezellige en informatieve avond vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur op en nabij de Brink in Ruinen.

De demonstratieavond biedt voor jong en oud een kijkje in de keuken van de brandweer in De Wolden. De brandweer pakt flink uit met de volgende activiteiten: Presentatie van het materieel; Demonstraties kleine brandbestrijding; Demonstraties hulpverlening; Demonstraties ademlucht; bezoekers kunnen hier onder deskundige leiding aan deelnemen; Fotocollage 10 jaar brandweer De Wolden enVoorlichting brandpreventie

Na afloop van de demonstratieavond ontvangt iedere bezoeker een presentje.

De demonstratieavond is één van de programmaonderdelen die wordt georganiseerd in het kader van het 10-jarig bestaan van de gemeente De Wolden. Er is de afgelopen jaren voor en door De Wolden veel gedaan om trots op te kunnen zijn. Zij organiseert daarom tien verschillende activiteiten voor haar inwoners tijdens dit jubileumjaar.
Provincie:
Tag(s):