maandag, 25. augustus 2008 - 20:43

Derde editie motortoerrit Verzekerings Collectief

Emmen

Bijna veertig motorrijders en tien passagiers stonden zondagochtend 24 augustus aan de start voor de derde editie van de Verzekerings Collectief Motortoertocht. De deelnemers werden ’s morgens om even na negen uur in het kantoor aan de Weerdingerstraat ontvangen met koffie en cake. Om tien uur vertrok de motorkaravaan, begeleid door ervaren verkeersregelaars motorclub Toer maor an uit Nieuw-Amsterdam, voor een tocht van ruim 200 kilometer door Drenthe, Overijssel en Duitsland.

De meeste deelnemers kwamen over wegen waar ze nog nooit eerde langsgereden waren. Tijdens de rit werd er in Duitsland gestopt voor ‘kaffee mit kuchen und sahne’ en in Tubbergen voor een lichte maaltijd.

De deelnemers waren na afloop vol lof over de organisatie. Met deze derde editie heeft de toerrit een vast plaatsje op de agenda van Verzekerings Collectief gekregen. Directeur Bert Kreuze was dan ook meer dan tevreden met de grote opkomst: “Dit jaar waren er weer meer deelnemers dan in de voorgaande twee jaren. Daaruit blijkt wel dat we veel motorliefhebbers hiermee een groot plezier doen.�
Provincie:
Tag(s):