vrijdag, 18. juli 2008 - 11:18

Derde overval op horeca Vlissingen in korte tijd

Vlissingen

De horeca in Vlissingen zit flink in hun maag met de recente overvallen op ondernemers in die plaats. In zeer korte tijd werden drie gewapende overvallen gepleegd. De laatste was is de nacht van donderdag op vrijdag in een woning naast eetcafe ‘de Kanovijfer’. Onbekenden drongen tussen 03.00 en 04.00 uur de woning van de eigenaar van het eetcafé binnen en namen onder bedreiging van een vuurwapen een onbekend geldbedrag buit.

De woordvoerder van Koninklijke Horeca Nederland in Vlissingen, Frans Meijer, laat aan Blik op Nieuws weten dat de ondernemers in de Zeeuwse plaats onderling al de puntjes op de i hebben gezet met betrekking tot de beveiliging en de veiligheidsprocedures. ‘De drie zaken die overvallen zijn zitten allemaal op afgelegen plaatsen. Ik heb al contact gehad met de politie maar heb nog geen reactie terug gehad. Er is op dit moment nog geen aanleiding voor extra maatregelen, maar we zijn op ons hoede, aldus Meijer.

Later op de dag laat de politie weten dat er drie aanhoudingen zijn gedaan voor de overval op de woning van de eigenaar van eetcafé 'de Kanovijver'. Het gaat om drie Middelburgers van 18, 19 en 21 jaar. De politie sluit niet uit dat het drietal ook verantwoordelijk is voor de twee eerdere overvallen.
Provincie:
Tag(s):