zondag, 20. juli 2008 - 15:21

Diefstal diesel leidt tot mishandeling

Grashoek

De politie heeft zondagochtend omstreeks 03.00 uur op de Lorbaan in Grashoek 4 Polen aangehouden. De mannen worden verdacht van het stelen van diesel en het mishandelen van een 42-jarige man uit Grashoek.

Het slachtoffer fietste samen met zijn vrouw en nog een bevriend koppel over de Vliegert toen zij een auto langs de weg zagen staan. Bij deze auto stonden 2 mannen en achterin de auto stonden enkele jerrycans met slangen erin. Het viertal had het vermoeden dat de mannen diesel aan het stelen waren. Hierop stapte de man uit Grashoek van zijn fiets en liep naar de auto. Hier aangekomen sprak hij de 2 mannen boos aan. De 2 mannen liepen naar de man en begonnen hem te schoppen en te slaan. Vervolgens sprongen de mannen in de auto en reden met hoge snelheid weg. Hierbij moesten de slachtoffers wegduiken om niet overreden te worden.

Aan de hand van het kenteken kon een politiepatrouille het voertuig korte tijd later aanhouden. De Poolse mannen zijn ingesloten op verdenking van mishandeling en poging tot zware mishandeling. De bestuurder van de auto bleek tevens onder invloed van alcohol.
Provincie:
Tag(s):