donderdag, 23. oktober 2008 - 19:28

Dierenbescherming looft beloning uit om eigenaar dode hond te vinden

Utrecht

De dierenbescherming Utrecht-Amersfoort e..o looft een beloning uit van 250 euro voor de gouden tip die leidt naar de eigenaar van een dood hondje. Woensdagavond heeft de Dierenambulance Utrecht het dode hondje uit het water gehaald bij de Tomas Masarykstraat in Utrecht. Het diertje zat in een transportmandje dat onder water lag. Op dit moment is nog niet bekend of het dier door verdrinking om het leven is gekomen.

Het hondje was een ongecastreerd, Pekinees reutje. Omdat de chip van het hondje niet geregistreerd staat in de centrale databank, is de eigenaar via die weg niet te achterhalen. Onderzocht wordt of de eigenaar op een andere manier te traceren is. Een inspecteur van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) is op de zaak gezet.

De dierenbescherming van Utrecht roept buurtbewoners en getuigen op om informatie te verstrekken aangaande het gevonden hondje. Misschien herkent u het hondje op de foto als een hond uit uw buurt of heeft u hem wel eens zien lopen. U kunt dit dan melden bij Dierenbescherming Utrecht Amersfoort
Provincie:
Tag(s):