donderdag, 22. mei 2008 - 11:12

DierenPark Amersfoort viert 60-jarig jubileum

Amersfoort

Donderdag 22 mei is het precies 60 jaar geleden dat de deuren van DierenPark Amersfoort voor het eerst open gingen voor het publiek. Een heuglijk feit dat het DierenPark samen met haar gasten wil vieren op zondag 25 mei. Op de jubileumdag staan gasten niet alleen oog in oog met vele dieren, maar wordt er taart gegeten en is overal op het park entertainment te vinden. Gasten van 60 jaar krijgen deze dag gratis toegang.

Op 22 mei 1948 opende DierenPark Amersfoort voor het eerst haar deuren. Tijdens de jubileumdag op zondag 25 mei gebeurt er overal wel wat in DierenPark Amersfoort. Het wordt in ieder geval swingen geblazen met diverse muzikale acts en daarnaast fleuren onder andere steltlopers het park op. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en kunnen zelf hun eigen verjaardagstaartje versieren en uiteraard opeten.
Eén van de gasten die ook langs komt op de verjaardag van het DierenPark is de sterkste man van Nederland, Jarno Hams. Hij gaat demonstraties geven om te kijken of hij sterker is dan een olifant.

Gasten die op de jubileumdag 60 jaar zijn, krijgen gratis toegang tot het park. Ze worden deze dag ook extra in het zonnetje gezet en ontvangen een smakelijk cadeau. De gasten dienen in dit geval wel een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.
Provincie:
Tag(s):