donderdag, 24. april 2008 - 16:50

Diverse bekeuringen tijdens verkeerscontrole

Tijdens een verkeerscontrole aan de Hoogeveenseweg in Meppel zijn woensdag drie mensen bekeurd wegens het niet dragen van een gordel, het niet dragen van een helm op de bromfiets en het negeren van de verplichte rijrichting.

Een 16-jarige jongen uit Nieuw Amsterdam is woensdagmiddag tijdens een bromfietscontrole aan de Nieuw Amsterdamsestraat in Emmen bekeurd. Er werd een overschrijding van 17 km/uur geconstateerd (na correctie).

Op meerdere plaatsen in de wijk Bargeres in Emmen heeft de politie woensdagmiddag gecontroleerd in het verkeer. Er zijn ongeveer 200 voertuigen gecontroleerd met de lasergun. Geen van hen kreeg een bekeuring. ’s Avonds zijn van 88 bestuurders blaastesten afgenomen. Er is proces-verbaal opgemaakt wegens het vervallen van de APK (2x), het rijden zonder gordel (6x), het niet kunnen tonen van het rijbewijs (1x), het hebben van openstaande boetes (1x), het rijden zonder helm (1x), het niet handsfree bellen (1x), het rijden zonder rijbewijs (1x) en het rijden onder invloed (1x).

In Hoogeveen zijn woensdagmiddag diverse fietsers gecontroleerd aan de Schutstraat. Zestien fietsers reden door rood licht en kregen een bekeuring.
Provincie:
Tag(s):