maandag, 3. maart 2008 - 17:28

Dode bij steekpartij in Zutphen

Zutphen

Bij een steekpartij bij een woning aan de Cort van der Lindenstraat is zaterdagavond een 39-jarige inwoner van Zutphen om het leven gekomen.
Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Zaterdag 1 maart omstreeks 21.40 uur kreeg de politie een melding dat een aantal personen bij een woning ruzie zouden hebben en dat daarbij een mes was gezien. Agenten die daarop ter plaatse gingen troffen in de woning een zwaar gewonde man aan die korte tijd later overleed.

Getuigen vertelden dat na de ruzie twee mannen in een personenauto waren vertrokken. Deze personenauto werd kort daarna op de Thorbeckesingel door politieagenten staande gehouden, waarna de twee inzittenden, een 31-jarige man uit Zutphen en een 19-jarige man eveneens uit Zutphen werden aangehouden op verdenking van het neersteken van een persoon, dan wel het hieraan medeplichtig zijn.

Beide mannen zijn vervolgens overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie is direct een onderzoek gestart. Getuigen werden gehoord en in en nabij de woning is een sporenonderzoek verricht.
Provincie:
Tag(s):