zondag, 21. december 2008 - 10:18

Dode jongen polder Haarsteeg is 16-jarige Bosschenaar

Haarsteeg

De politie verricht momenteel onderzoek naar de doodsoorzaak van een 16-jarige jongen uit den Bosch die in de nacht van zaterdag op zondag 21 december omstreeks 01.00 uur volgens getuigen levenloos werd aangetroffen op de Buitenwaardenweg in de polder in Haarsteeg.

De politie hoort op dit moment de getuigen die verklaren ‘met de auto over iets heen te zijn gereden’. Ze gingen kijken wat ze mogelijk hadden aangereden en troffen vervolgens het levenloze lichaam aan van een jongeman. Ze belden direct de politie die een onderzoek startte. De getuigen zijn twee mannen en twee vrouwen uit Heusden, Den Dungen en 's-Hertogenbosch.

Omdat nog onduidelijk is hoe de jongen om het leven kwam, zal maandag sectie worden verricht en een toxicologisch onderzoek. De politie is ook bezig met de gangen van de jongen na te gaan. Hij was met de fiets en vermoedelijk op weg naar huis.

Mogelijk dat getuigen iets gezien hebben. De politie wil graag in contact komen met deze mensen. De politie onderzoekt of het slachtoffer al dood was of dat de aanrijding de oorzaak van zijn dood is.
Provincie:
Tag(s):