dinsdag, 1. april 2008 - 20:57

Dode Veenendaler is 67-jarige man

Veenendaal

Uit onderzoek is vast komen te staan dat de man die maandag dood werd gevonden in zijn woning een 67-jarige man uit Veenendaal is. De man woonde hier samen met zijn 99-jarige moeder in de woning aan de Parallelweg. Uit sectie is vast komen te staan dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. De mogelijkheid bestaat dat de man en de vrouw slachtoffer zijn geworden van een overval.

Maandagmorgen omstreeks 09.00 uur kreeg de politie de melding dat het levenloze lichaam van een man was aangetroffen in een woning aan de Parallelweg. Een medewerker van de thuiszorg trof het levenloze lichaam van de man aan toen zij een cliënt, een bejaarde dame van 99 jaar, daar wilde bezoeken. De politie zette de omgeving af en startte een groot onderzoek met tactische rechercheurs en medewerkers van de forensische opsporing.

Tevens werd door de politie een groot buurtonderzoek gehouden. Hieruit is onder andere naar voren gekomen dat op zondagavond 30 maart en maandagochtend 31 maart een alarm in/bij de woning te horen is geweest. De politie verzoekt getuigen die dit ook hebben gehoord en nog niet met de politie gesproken hebben, contact op te nemen met 0900-8844 district Heuvelrug. Ook andere informatie die opheldering kan geven in deze zaak is uiteraard welkom.
Provincie:
Tag(s):