dinsdag, 11. maart 2008 - 21:25

Dorpsaannemer viert 75-jarig bestaan

Zeijen

Zondag 16 maart is het 75 jaar geleden dat Timmer- en Aannemersbedrijf G.Geerts & Zn BV te Zeijen is opgericht. Een bouwbedrijf dat zich in al die jaren heeft weten op te bouwen tot een begrip in het noorden van Nederland.

Bouwbedrijf Geerts heeft zich vanaf de beginjaren gespecialiseerd in renovatie- en restauratiewerken. Met als recente voorbeelden de restauratie van “boerderij Kamps Heide te Rolde� en “Laarwoud te Zuidlaren�. Dit is nog steeds een sterke tak van het bedrijf. De laatste jaren wordt de kennis van materialen en methodieken steeds meer ingezet op het gebied van duurzaam bouwen. Een specialisatie waarmee het bedrijf voorop loopt in de bouw.
Los van deze specialisaties zijn de 35 vaste medewerkers van bouwbedrijf Geerts actief in het gehele spectrum van de bouw, van klantenservice tot scholenbouw, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

Bouwbedrijf Geert is een bouwbedrijf met het karakter van een dorpsaannemer met een professionele organisatie. Een bouwbedrijf waar de klant nog koning is.

Om zo sterk mogelijk te kunnen opereren is bouwbedrijf Geerts in de afgelopen jaren versterkt met AGA timmerfabriek. Deze zelfstandige poot van bouwbedrijf Geert belevert, naast kozijnen voor eigen werken ook diverse bouwbedrijven door geheel Nederland, waarbij de nadruk ligt op maatwerk.

Vrijdag 14 maart zal het jubileum groots gevierd worden. Hiervoor nodigen de familie Geerts en medewerkers al hun relaties uit. Vanaf 15:00 uur is er een receptie met om 16:00 uur een presentatie “75 jaar bouwbedrijf Geerts�. Om 19:00 uur begint het jubileumfeest. Het feest zal plaats vinden in en om het bedrijf aan de Hoofdstraat 15 te Zeijen.
Provincie:
Tag(s):