dinsdag, 19. februari 2008 - 19:54

Drentse Fiets 4Daagse van 8 t/m 11 juli

Regio

De 43ste editie van het gezelligste, oudste en grootste fietsevenement van Nederland vindt dit jaar plaats van dinsdag 8 t/m vrijdag 11 juli. Samen met vele fietsliefhebbers vier dagen op de fiets door het prachtige Drenthe: gezellig én gezond. Vandaar dat Groene Land Achmea zijn naam verbonden heeft aan de Drentse Fiets 4Daagse.

Tot 1 maart a.s. profiteert men bij inschrijving van een leuke korting. Bovendien maken de deelnemers dit jaar kans op vele prijzen met allerlei leuke acties, zoals ‘Vertel uw verhaal’ en ‘De leukste groep’. Elke 50ste internet-inschrijving via www.fiets4daagse.nl wordt beloond met gratis deelname. Redenen genoeg om mee te doen!

Heerlijk fietsen in een ontspannen vakantiesfeer. Op je gemak genieten van de omgeving en van de gemoedelijkheid en gastvrijheid in de fraaie oude dorpjes. Geen oog hebben voor het landschap, maar wel 80 tot 100 km op de fiets. Niks gebaande wegen, maar op je ATB een fikse inspanning leveren. Weg achter je computer en samen met je ouders of opa en oma vier dagen fietsen, spelletjes doen en volop avonturen beleven. Dat en nog veel meer biedt de Drentse Fiets 4Daagse.

Vanuit Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel starten elke dag toerroutes van 40 tot 60 km. Ze leiden via de mooiste paden en wegen langs bekende en onbekende plekjes in Drenthe. Naast deze routes zijn er ook nog de KinderActiefRoute (Hoogeveen en Diever), de CarrouselRoute, het Fiets 4Daagse Arrangement Lingen (Emmen) en de RollOnRoute voor mindervaliden (Hoogeveen).

De echte fietsfanaat werkt aan zijn conditie met de Fiets 4Daagse Sport Edition (80/100 km). Bovendien is er de ATB 4Daagse met routes door een afwisselend, onverhard en soms ruig terrein. De MTB-parcoursen zijn 55 tot 60 km lang en worden in samenwerking met fietsclub ’t Kamrad uitgezet. Voor MTB-groepen geldt de aantrekkelijke groepskorting! De Sport Edition en de ATB 4Daagse starten beide vanuit Assen.
Provincie:
Tag(s):