maandag, 29. december 2008 - 21:56

Drentse Tafeltenniskampioenschappen 2009

Klazienaveen

Aanstaand weekeinde worden in Klazienaveen de Drentse tafeltenniskampioenschappen georganiseerd. Het groots opgezet evenement wordt gehouden van vrijdag 2 januari tot en met zondag 4 januari in de nieuwe tafeltennishal in sporthal De Zon. Er hebben zich meer dan 300 deelnemers ingeschreven.

Het wordt een drukte van belang in het nieuwe onderkomen van Petstra/DTK’70, want er hebben zich meer tafeltennissers ingeschreven dan de vorige editie. De organisatie, die in handen is van de club uit Klazienaveen, is dan ook meer dan tevreden.

Vrijdagavond om 19.00 uur begint de Drentse titelstrijd met de veteranen. Zaterdag 3 januari komen vanaf 9.00 uur ruim 160 junioren in actie in zowel het (mix) dubbel als enkelspel. Op zondag 4 januari gaan de Drentse senioren vanaf 9.00 uur uitvechten wie zich een jaar lang de beste tafeltennisser van Drenthe mag noemen. Achter de tafel staat in ieder geval titelverdediger Arnoud Meijer, maar ook Henk Jan Wils Peter Verwey en Nathan van der Lee zullen in actie komen. De Drentse dames maken ook hun opwachting.

Voor zowel het publiek als de deelnemers zal het de eerste kennismaking worden met het nieuwe onderkomen van tafeltennisvereniging Petstra/DTK’70. De entree is op alle dagen gratis.
Provincie:
Tag(s):