donderdag, 15. mei 2008 - 8:44

Drie doden bij ongeval Drunen

Drunen

Woensdagavond, omstreeks 22.00 uur, zijn bij een eenzijdig ongeval op de Bosscheweg in het Brabantse Drunen drie mannen overleden. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

De auto met het drietal kwam vanuit de richting van Nieuwkuijk en reed in de richting van Drunen. Op een gegeven moment heeft de bestuurder een andere auto ingehaald. Daarna is hij tegen een vluchtheuvel aangereden. Hij is de macht over het stuur verloren.

Auto ook zwaar beschadigd
De auto kwam 120 meter verderop met de linkerkant tegen een boom aan. Door die klap zijn de inzittenden uit de auto geslingerd en is de auto in stukken gevallen. Brokstukken lagen over de weg verspreid.

2 slachtoffers ter plaatse overleden
Omwonenden hebben eerste hulp verleend en een slachtoffer gereanimeerd. Dat is overgenomen door de massaal uitgerukte hulpdiensten waaronder de traumahelikopter. Twee mannen waren op slag dood, een derde overleed later in een ziekenhuis in Tilburg.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend of geverifieerd. Het zou in ieder geval gaan om drie jongen mannen van ongeveer twintig jaar oud en op dat moment werkzaam als bezorger van een horecagelegenheid uit Vlijmen. De exacte toedracht van de aanrijding is onbekend en wordt onderzocht door de verkeersongevallen dienst van de politie.
Provincie:
Tag(s):