woensdag, 5. maart 2008 - 22:39

Drie gewonden aanrijding op A2

Nederweert

Bij een aanrijding op de A2 tussen Nederweert en Kelpen-Oler zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt. Bij de aanrijding sloeg een auto over de kop en kwamen twee vrachtwagens met elkaar in botsing.

Rond 16.30 uur vond er een kop-staart botsing plaats tussen twee auto's, waarbij het achteropkomende voertuig over de kop sloeg. De bestuurder van dit voertuig raakte gewond.

Door deze aanrijding ontstond er ook een aanrijding tussen twee vrachtwagens, waarbij de 43-jarige bestuurder van de tweede vrachtwagen en zijn 2-jarig zoontje gewond raakten. Zij kwamen bekneld te zitten in de cabine. Ambulance en brandweerpersoneel hebben de twee slachtoffers uit het voertuig bevrijd. Zij kregen daarbij ondersteuning van een Mobiel Medisch Team. De chauffeur en zijn dochtertje zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.

De A2 werd tussen Weert en Kelpen-Oler afgesloten, waardoor een kilometers lange file ontstond. De wegen rondom en in Weert raakte door het verkeer dat een alternatieve route zocht ook verstopt.

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Een helikopter van de politie heeft uit de lucht foto's genomen van de situatie ter plaatse.
Provincie:
Tag(s):