zondag, 19. oktober 2008 - 21:50

Drie gewonden bij aanrijding N34

Ees

Bij een verkeersongeval op de N34 bij Ees waren zaterdag drie auto’s betrokken. Twee personen raakten licht gewond en zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Assen, een derde moest zich onder dokterbehandeling stellen.

Het ongeval ontstond doordat een 71 jarige man uit Assen tijdens het rijden onwel werd. De door hem bestuurde auto kwam hierna op de linkerweghelft en botste tegen een tegemoetkomende auto bestuurd door een 50 jarige man uit Sleen. Hierna schoot de auto weer naar rechts om daarna weer op de linkerweghelft tegen de tegemoetkomende auto van een 47 jarige vrouw uit Gieten tot stilstand te komen.

De man uit Assen en zijn 71 jarige echtgenote zijn lichtgewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Twee andere inzittenden bleven ongedeerd. De 17 jarige zoon van de man uit Sleen is doorverwezen naar de huisarts. Zijn vader en een derde inzittende bleven ongedeerd. Ook de vrouw uit Gieten kwam er zonder letsel vanaf. De N34 was enige tijd afgesloten voor het verkeer.
Provincie:
Tag(s):