zaterdag, 29. maart 2008 - 16:57

Drie gewonden bij door rood rijdende auto

Gieten

Een 27 jarige automobilist uit Westerbork veroorzaakte vrijdagavond op de kruising van de N34 met de Asserstraat in Gieten een aanrijding. De man negeerde met zijn bestelauto een rood verkeerslicht, bij de aanrijding die volgde raakten drie personen gewond. Alle drie zijn met rug- en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

De bestelauto reed over de N34 en stopte niet voor het rode verkeerslicht. Op dat moment reed vanaf de Asserstraat een personenauto, bestuurd door een 20 jarige inwoner uit Eext, bij groen licht de kruising op. De bestelauto ramde de personenauto in de flank. De aangereden auto tolde rond en botste weer tegen een personenauto, bestuurd door een 47 jarige vrouw uit Gieten, die vanaf de andere kant de kruising op reed.

In de auto van de man uit Eext zaten drie passagiers en raakten all drie gewond. Het zijn een 19 jarige vrouw uit Gieten, een 15 jarig meisje uit Annen en een 23 jarige man uit Eext. De brandweer assisteerde bij het uit de auto halen van twee gewonden.
Provincie:
Tag(s):