zondag, 13. juli 2008 - 13:44

Drie gewonden bij steekpartij

Venray

De politie heeft zondagmorgen drie mannen uit Eindhoven aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij die even voor half zes plaatsvond aan de Deurnesweg in Venray. Bij de steekpartij raakten drie mannen uit Helmond gewond. Het betreft twee mannen van 25 jaar oud en een 26-jarige man. Twee van hen zijn opgenomen in het ziekenhuis, waarvan één met ernstig letsel. Het derde slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis.

De steekpartij vond plaats plaats nadat de slachtoffers op stap waren geweest. Op weg naar huis onstond er bijna een aanrijding met een andere auto waarna een woordenwisseling ontstond. Beide partijen vervolgden hun weg, maar op enig moment werden ze door de betreffende auto ingehaald. Ter hoogte van de Deurnesweg onstond opnieuw een woordenwisseling. Bij de daaropvolgende steekpartij raakten de slachtoffers gewond.

De verdachten reden daarna weg. De politie Eindhoven kwam de verdachten op het spoor waarna ze zijn aangehouden. Het drietal is ingesloten en zit vast voor verder onderzoek.
Provincie:
Tag(s):