zondag, 12. oktober 2008 - 14:47

Drie jongeren gewond bij ernstig ongeval

Zeeland

Bij een ongeluk op de Brand in Zeeland zijn zondagmorgen rond 09.30 uur drie Ossenaren (20 en 21 jaar) gewond geraakt. Ze zaten in een auto die werd bestuurd door een 21-jarige man uit Oss. Hij reed in de richting van de Boekelsedijk toen de auto ter hoogte van de wegversmalling in de slip raakte.

De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en de auto kwam met de linkerkant tegen een boom die links in de berm stond. De auto draaide vervolgens en kwam met de rechterkant tot stilstand tegen een volgende boom. Twee inzittenden raakten bekneld en moesten door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. De bestuurder en een derde inzittende konden zelf uit de auto komen.

De bestuurder raakte niet gewond. De drie slachtoffers waren allen aanspreekbaar en zijn verschillende ziekenhuizen gebracht. Een van de beknelde slachtoffers bleek een gekneusd been te hebben en een andere inzittende had gebroken ribben. Van het derde slachtoffer zijn de verwondingen nog niet bekend.

De bestuurder had niet gedronken bleek uit een blaastest. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Verkeersspecialisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de toedracht.
Provincie:
Tag(s):