maandag, 21. juli 2008 - 19:16

Drie kinderen gewond bij aanrijding op A67

Venlo

Bij een aanrijding op de A67 van Venlo richting Eindhoven zijn maandagmiddag rond 17.15 uur vier personen gewond geraakt. Drie van de slachtoffers zijn kinderen, meldt de politie. Zij moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Het ongeval ontstond toen een 46-jarige vrouw uit België met haar drie kinderen, 11, 14 en 18 jaar oud, in haar auto in de richting van Eindhoven reed. Op dat moment ontstond op dezelfde rijbaan een file die zij vermoedelijk te laat zag. Hierdoor botste zij achterop een vrachtwagen. De brandweer moest de vier inzittenden uit de auto bevrijden. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw en haar 11-jarige dochter mochten het ziekenhuis na behandeling weer verlaten. Haar andere dochter en zoon liepen armletsel op en mogen naar verwachting vandaag weer naar huis.

Door de aanrijding werd de A67 richting Eindhoven voor een korte tijd afgezet. Omstreeks 18.30 uur werden de slachtoffers naar het ziekenhuis overgebracht en de personenauto weggetakeld. De weg werd hierna vrijgegeven waardoor het verkeer weer op gang kwam.
Provincie:
Tag(s):