dinsdag, 26. augustus 2008 - 19:45

Drie Mercedessen een een Audi gestolen na inbraak

Regio

De afgelopen nacht zijn vier dure auto' s weggenomen bij woninginbraken. In Genderen werden een Mercedes E 280 en 220 CDI weggenomen na een inbraak. In Dongen verdween ook een Mercedes en in Waalwijk namen dieven de Audi A6 van de bewoners mee.

Bij een woninginbraak aan de Buitenstraat in Genderen is in de nacht van maandag op dinsdag een auto gestolen. De auto stond geparkeerd in een garage die los staat van de woning. De daders braken in via de onafgesloten voordeur van de woning. Zij namen vervolgens vanuit het kantoor de autosleutel mee en konden zo vanuit de garage de Duitse Mercedes Benz E 280 kleur grijs meenemen. De politie heeft de auto internationaal gesignaleerd.


Vanaf een erf aan de Doeverensestraat eveneens in Genderen werd maandag tussen 09.00 en 21.00 uur een Mercedes 220 CDI meegenomen. De eigenaar van de auto had de auto daar die ochtend geparkeerd en de sleutels in de keuken van de aangrenzende woning gelegd. De deur heeft vermoedelijk niet op slot gezeten waarna een autodief de autosleutels heeft gepakt en de auto heeft meegenomen.

Bij een woninginbraak aan de Coba Pulskensstraat in Dongen werd afgelopen nacht eveneens een Mercedes meegenomen. Hoe de inbrekers hier binnen konden komen is niet duidelijk. Wel bleek de voordeur niet op het nachtslot te zitten waardoor het makkelijk binnenkomen is. De inbrekers namen hier autosleutels mee waarna ze de Merceces 200 Kompressor meenamen die op de oprit geparkeerd stond. Vermoedelijk heeft de inbraak plaatsgevonden rond 03.00 uur aangezien de bewoonster van de woning even wakker was geworden van gestommel.

In Waalwijk werd een Audi A6 is in de nacht van maandag op dinsdag buitgemaakt bij een woninginbraak aan de Josef Israelsstraat. Hier konden de daders binnenkomen via de afgesloten achterdeur. De sleutels werden meegenomen waarna de auto werd gestolen.

De politie onderzoekt of er mogelijk een verband is tussen deze inbraken. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.
Provincie:
Tag(s):