vrijdag, 7. maart 2008 - 18:50

Drie personen aangehouden na mishandeling

Haarlem

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur drie personen aangehouden voor mishandeling.

In een horecagelegenheid aan de Smedestraat ontstond onenigheid tussen twee vrouwen uit Vogelenzang, van 19 en 24 jaar oud en een 44-jarige Haarlemmer. Hierbij werden over en weer klappen uitgedeeld. De twee vrouwen uit Vogelenzang mishandelden korte tijd later de 41-jarige vriendin van de Haarlemmer.

Enige tijd daarna kwam de melding dat er opnieuw gevochten werd, nu in de Schoutensteeg. De 24-jarige vrouw lag, als gevolg van de vechtpartij bewusteloos op straat. Direct onderzoek gaf aan dat de verdachte, de 44-jarige Haarlemmer, in de horecagelegenheid aan de Smedestraat was. Hij is daar aangehouden.

De 41-jarige vrouw is met onbekende verwondingen opgenomen in het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk. Haar 44-jarige vriend raakte eveneens gewond, aan het gezicht, en is ter behandeling eveneens naar het Rode Kruisziekenhuis vervoerd. Na behandeling is hij overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

De 24-jarige vrouw uit Vogelenzang is voor behandeling vervoerd naar het Kennemer Gasthuis, hierna is zij ingesloten in een politiecel. Haar 19-jarige vriendin is eveneens aangehouden en ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):