woensdag, 4. juni 2008 - 21:44

Dries Roelvink verliest binnen maand beide ouders

Amsterdam

Slechts vijf weken na de dood van zijn vader, Dries Roelvink sr., is dinsdag ook de moeder van de Amsterdamse zanger overleden. De zanger krijgt de ene tegenslag na de andere, zo lijkt de breuk met zijn vrouw Luciënne definitief, komt zijn film niet uit in de bioscoop en moest hij zijn concertreeks in Ahoy afzeggen wegens de terugtrekking van een sponsor.

Nu hij in zo'n korte tijd ook zijn beide ouders heeft verloren, heeft hij het allemaal even helemaal gehad. In RTL Boulevard vertelt de zanger dat hij even twee dagen helemaal weg moet, om tot zichzelf te komen. "Het wil er bij mij nog even niet in. Mijn beide ouders dood. Na de begrafenis moet ik even helemaal op mezelf zijn om deze klap te verwerken. Het lijkt nu nog zo onwerkelijk."

De moeder van Roelvink was al enige tijd ziek en toen het ziekenhuis de zanger dinsdag liet weten dat het einde nabij was reed hij met hoge snelheid naar het ziekenhuis. Hij werd echter aangehouden en kwam mede daardoor 3 minuten te laat. Zijn moeder was reeds overleden.
Categorie:
Tag(s):