woensdag, 13. augustus 2008 - 17:04

Dronken volk beledigt agenten

Assen/Emmen

De politie heeft twee personen aangehouden die in dronken toestand zorgden voor overlast en het ook nog eens nodig vonden om agenten die gewoon hun werk deden te beledigden. De betreffende agenten deden aangifte en tegen beide verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap en belediging.

Een 36 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zorgde dinsdagmiddag in zwaar beschonken toestand eerst op de Brinkstraat en later bij het NS station in Assen voor overlast. Nadat hij door de politie voor openbare dronkenschap was aangehouden schold hij een politieman uit voor ‘Kutmarokkaan’ en bracht hij de Hitlergroet. Hij is voor nader onderzoek ingesloten en dinsdagavond na het afleggen van een verklaring in vrijheid gesteld.

Op de Hoofdstraat in Emmen schold een dronken 19 jarige inwoner van die plaats een agent uit voor ‘Klootzak’. De man hinderde in de nacht van dinsdag op woensdag agenten bij de aanhouding van een verdachte en schold vervolgens een agent uit. De man is voor nader onderzoek ingesloten.
Provincie:
Tag(s):