zondag, 13. juli 2008 - 10:58

Dubbele vangst

Dordrecht

Op zaterdagochtend heeft de politie twee mannen aangehouden nadat zij een woning aan de Marthinus Steynstraat waren binnengedrongen.
De politie kreeg rond kwart over vijf een melding dat er uit de woning gegil en glasgerinkel werd gehoord.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, sprongen drie verdachten met bivakmutsen uit de woning waarna de achtervolging werd ingezet. Een van de verdachten, een 22-jarige man uit Dordrecht, werd aangehouden in de tuin van de woning. De tweede, een 24-jarige man uit Dordrecht, kon worden ingerekend toen personeel van de Gemeenschappelijke Meldkamercentrale aan het Oranjepark de man zagen lopen. Beide verdachten zijn na hun aanhouding in verzekering gesteld. Onduidelijk is of er een derde verdachte betrokken was bij het incident.

Bij onderzoek in de woning werd een hennepkwekerij met enkele honderden planten aangetroffen. De bewoners van het pand, een man, vrouw en twee kinderen, zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. De technische en tactische recherche onderzochten de sporen.
De politie onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar de mogelijke derde verdachte.
Heeft u hierover meer informatie? Neemt u dan contact op met de recherche van de politie in Dordrecht op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):