dinsdag, 4. november 2008 - 16:35

Dubbele winnaar Rookmeldercampagne

Sluis

De familie Van Schoote uit Breskens is voor de tweede keer in twee weken in de prijzen gevallen in de grote landelijke rookmeldercampagne. Dinsdagavond overhandigt Yvonne Maas van de Nederlandse Brandwondenstichting de prijs van 100 Staatsloten.

Op Nationale Rookmelderdag (25 oktober) kreeg de familie al één gratis Staatslot en een mooi boeket dankzij een goedwerkende rookmelder in huis.

De familie Van Schoote was op 25 oktober één van de vijftig winnaars tijdens de grote landelijke rookmeldercampagne. De notaris had vijftig adressen geselecteerd. Op 25 oktober werden alle adressen bezocht door de brandweer. Wie een goedwerkende rookmelder in huis had, mocht meteen de prijzen in ontvangst nemen. Deze winnaars maakten daarnaast kans op de hoofdprijs van 250 Staatsloten en vier prijzen van 100 Staatsloten (of de waarde in geld). De trekking was afgelopen week. De familie Van Schoote behoort tot de “dubbele� winnaars.

De prijs wordt vanavond, 4 november, om 20.00 uur uitgereikt aan de familie Van Schoote, bij hen thuis aan de Boulevard 40 in Breskens.

Het doel van de rookmeldercampagne is het belang van rookmelders in huis onder de aandacht te brengen. Een rookmelder waarschuwt bij brand zodat de bewoners tijdig kunnen ontkomen. Dat kan jaarlijks veel slachtoffers schelen.
Provincie:
Tag(s):