woensdag, 26. maart 2008 - 19:13

DuschoFree - overloopbad en stoomdouche

Amsterdam

DuschoFree staat voor een badkamerconcept met een echte woonsfeer. Steeds vaker lopen bad- en slaapkamer harmonieus in elkaar over en vormen ze geen gescheiden ruimten meer. En dat stelt nieuwe eisen aan badkamerproducten. Duscholux creëerde met DuschoFree Cube en DuschoFree Caprivi een douche/stoomcabine en een overloopbad die ogen als sfeervolle meubels met een eigentijdse architectonische uitstraling. Echte blikvangers die qua sfeer en vormgeving helemaal zijn afgestemd op de woon- en wellnesswensen van vandaag.

DuschoFree Cube is een stoom/douchecabine die zowel het oog als het lichaam streelt. De strakke, heldere vormgeving en het bijzondere materiaalgebruik maken van DuschoFree Cube een bijzonder object, zonder onnodige opsmuk. De cabine is voorzien van meubelelementen in warm, donker hout voor het opbergen van allerlei badaccessoires voor een rustige, opgeruimde woonsfeer.

Zowel van binnen als van buiten is DuschoFree Cube bijzonder in materiaalgebruik. De royale deuren zijn gemaakt van helder veiligheidsglas, de binnenwanden zijn van Resopal, de douchebak en het plafond zijn gemaakt van een minerale gietkunststof. De kranen zijn hoogwaardige merkkranen in glanzend chroom.

Aan de buitenkant trekken een aluminium frame, spiegeldeuren en een meubelunit van donker hout (met opbergruimte en een open schap met vier aflegplateaus) de aandacht. Zo oogt de stoomdouche als een eigentijds meubel.

Met DuschoFree zijn bad en stoomdouche echte woonobjecten met een eigentijdse, architectonische uitstraling. De producten zijn leverbaar via de sanitairspeciaalzaak, vanaf 21.420,- euro voor DuschoFree Cube en 3.076,- euro voor DuschoFree Caprivi.
Categorie:
Tag(s):