zaterdag, 18. oktober 2008 - 22:23

Duurzaam?!? Zet die stap!

Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo organiseert op 8 november aanstaande een duurzaamheidsmarkt. De markt wordt gehouden op de gemeentewerf in Tynaarlo. Met de markt wil de gemeente inwoners allerlei mogelijkheden en kansen tonen om ook op een betrekkelijk eenvoudige manier een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving en zo mensen stimuleren die stap te zetten.

Bezoekers van deze markt kunnen informatie krijgen over onder meer duurzaam bouwen, verbouwen en klussen, energie(besparing), klimaatbeleid, het ‘Nieuwe Rijden’, ontwikkelingssamenwerking, afvalscheiding en nog veel meer. Ook zullen verschillende bedrijven en organisaties deelnemen, die duurzame artikelen of producten leveren en organisaties die een bijdrage leveren aan ontwikkelingssamenwerking en/of de millenniumdoelen. Tijdens de markt is de start van de millenniumcampagne van de gemeente Tynaarlo gepland.

De markt wordt gehouden van 11.00 -16.00 uur op de gemeentewerf in Tynaarlo. Iedereen die geinteresseerd is in een duurzame wereld, is van harte welkom. Er zijn leuke dingen te zien, te doen, te proeven, te ondernemen. Bovendien maken bezoekers kans op leuke prijzen.
Provincie:
Tag(s):