dinsdag, 27. mei 2008 - 16:30

Eén van de Acht eenmalig terug op de buis!

Amsterdam

Licht uit! Spot aan! Dat waren de historische woorden van Mies Bouwman, presentator van de familieshow Eén van de Acht. Nederland bleef er in de jaren zeventig massaal voor thuis. Op zaterdag 31 mei 2008 laat presentator Henny Huisman oude tijden herleven. Dan brengt de EO Eén van de Acht eenmalig terug op de buis. Ditmaal als een spetterende, eigentijdse live-versie met een knipoog naar het verleden.

Henny: Net als toen wordt Eén van de Acht weer een onvergetelijke spelshow, met hilarische toneelstukje, liedjes en opdrachten. Je doet niet mee omdat je wilt winnen, maar voor de sfeer. We gaan terug naar het gezellige gevoel. Mies Bouwman vindt Henny Huisman geweldig geschikt als opvolger:
"Er zijn mij heel wat presentatoren voorgesteld, maar Henny steekt er met kop en schouders bovenuit. Hij is een van de weinige amusementspresentatoren die de kandidaten centraal zet."

Net als toen vallen vier koppels stuk voor stuk af tot er twee van de acht overblijven. Zij spelen na het beroemde ' Licht uit, spot aan' , de laatste ronde in de stoel. Eén van hen komt terecht aan de lopende band met prijzen.

Het wordt een wervelende show met een goed doel: donateurs werven voor de Leprastichting. Kijkers die zich tijdens de uitzending opgeven maken kans één van de 25 BN-ers uit het belpanel aan de lijn te krijgen, die namens de Leprastichting nieuwe donateurs noteren.
Categorie:
Tag(s):