donderdag, 21. augustus 2008 - 15:39

Een droom in vervulling 'Naakt zwaaien langs de snelweg'

Zwolle

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten heeft woensdag 20 augustus 2008 omstreeks 22.00 uur een 35-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Zwolle op de A28 ter hoogte van Zwolle bekeurd. Zij stonden beiden naakt op de vluchtstrook naar het verkeer te zwaaien.

De man en de vrouw stonden heftig naar het verkeer te zwaaien. Zij hadden niet gemerkt dat de politieauto van het KLPD achter hen was gestopt. De man had nog wel sokken en schoen aan. De vrouw stond volledig naakt op de vluchtstrook. Zij verklaarden dat dit altijd een wens van hen was geweest om naakt op de vluchtstrook naar passeerde auto’s te zwaaien. Ze hadden wel wat alcohol gedronken, maar waren niet onder invloed. Ze hadden op dat moment niets bij zich om aan te tonen wie zij waren. Ook in de kleding die zij achter de geluidswal hadden laten liggen zat geen legitimatiebewijs.

Beiden zijn aangehouden en gekleed overgebracht naar het bureau in Zwolle. Aan de hand van een opgehaald paspoort kon de identiteit wel worden vast gesteld. Beiden zijn bekeurd voor het mogelijk veroorzaken van gevaar of hinder op de autosnelweg en het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs. Zij waren verontwaardigd dat de Verkeerspolitie hen niet naar huis bracht.
Provincie:
Tag(s):