dinsdag, 15. april 2008 - 13:41

Eenvoudig op weg 1.100 attracties in Nederland!

Amsterdam

Weet u ook even niet meer waar u heen moet met de kids? Overdekte speeltuinen, (pannenkoeken)restaurants, kinderboerderijen, musea, kartbanen, en vele andere uitjes zijn nu zeer eenvoudig te vinden met MyPoi UitMetKinderen voor op je TomTom, Garmin en Mio. Ruim 1100 attracties doir heel het land in diverse categorieën ondergebracht.

MyPoi World brengt in samenwerking met de website UitMetKinderen.nl, de nummer 1 website op het gebied van kinderuitjes, het product "MyPoi UitMetKinderen" op de markt. Met deze applicatie kan de gebruiker met één druk op de knop meer dan 1.100 zorgvuldig geselecteerde uitjes in het navigatiesysteem laden. De uitjes zijn overzichtelijk onderverdeeld in 22 verschillende categorieën.

Naats de gegevens van het uitje worden ook het telefoonnummer, weergevoeligheid, openingsmaanden en prijsklasse overzichtelijk weergegeven. Alle uitstapjes worden met een speciaal logo aangeduid op de navigatiekaart. De 22 verschillende categorieën hebben zelfs allemaal een eigen herkenbaar logo. De pictogrammen maken direct duidelijk welk type uitje bedoeld wordt.

Voor gezinnen waarbij een uitstapje rolstoelvriendelijk moet zijn, is in het programma een speciale categorie aangemaakt waarmee met één druk op de knop alle rolstoelvriendelijke uitstapjes in Nederland op het navigatiesysteem geladen kunnen worden.
Categorie:
Tag(s):