vrijdag, 10. oktober 2008 - 11:54

Eerste aanmelding voor Flevopenningen wordt beloond

Michel Sloterwijk en Bas Heinen uit Emmeloord zijn de eerste ondernemers die zich hebben aangemeld als kandidaad voor de Flevopenning voor Beste Startende Onderneming!

De Stichting Flevopenningen beloont de snelle aanmelding met een dinercheque bij Restaurant Mes Amis op Urk. Geheel in stijl met het thema van 2008: “Ondernemen in Flevoland is een lust�.

Michel Sloterwijk en Bas Heinen haalden eerder de krant met een nieuw concept makelaarskantoor. Begin 2008 begonnen zij als Sloterwijk & Heinen Makelaars in Emmeloord. Maar in plaats van verkoopmakelaar hebben zij zich, als een van de eersten in Flevoland, gespecialiseerd als aankoopmakelaar.

Een verkoopmakelaar bemiddelt in de verkoop van een woning; een aankoopmakelaar bemiddelt wanneer mensen een woning willen gaan (aan) kopen. Een gat in de markt, zo blijkt uit het grote aantal klanten waarvoor zij al bemiddeld hebben.

Casper Swaan, voorzitter van de Stichting Flevopenningen: “Tot 15 oktober a.s. kunnen bedrijven zich nog aanmelden voor deze prestigieuze prijzen. Daarna begint het beoordelen van de inschrijvingen.�

Op 20 maart 2009 worden, tijdens het Flevopenningengala, de winnaars bekend gemaakt met penningen voor de beste startende onderneming, de beste innovatieve onderneming en de beste toponderneming.
Provincie:
Tag(s):