dinsdag, 28. oktober 2008 - 9:23

Eerste bijeenkomst jonge ambtenaren Noord-Nederland

Groningen

Donderdag 20 november 2008 vanaf 15.00 uur vindt de eerste bijeenkomst plaats voor alle jonge ambtenaren van Noord-Nederland. Met twee gastsprekers en de keuze uit twee verschillende workshops belooft het een interessante middag te worden.

Na een aftrap van JANN-voorzitter Siebren van der Berg kunnen de deelnemers luisteren naar twee gastsprekers. Flirtcoach Suzanne Meijroos geeft een lezing over zakelijk flirten en Marco Florijn vertelt als jongste wethouder van Leeuwarden over persoonlijk leiderschap. De jonge ambtenaren kunnen zich daarnaast inschrijven voor workshops. De workshop ‘Wat je zegt ben je zelf’ over rolopvattingen en bestuursstijlen óf de workshop ‘Je bent lid van het netwerk JANN, maar dan…’ over hoe je het maximale uit je netwerk haalt. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel, zodat de leden gelijk een begin kunnen maken met het ontwikkelen van een netwerk.

Jonge ambtenaren van de aangesloten provincies kunnen gratis lid worden van JANN. Lid worden kan via de website www.jannnetwerk.nl.
Provincie:
Tag(s):