zaterdag, 7. juni 2008 - 22:50

Eindhovenseweg bij Trade Port afgesloten wegens werkzaamheden

Venlo

De Provincie Limburg gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de provinciale weg N556 Venlo-Horst. De werkzaamheden starten op maandag 9 juni 2008 om 7.00 uur en duren uiterlijk tot en met zondag 29 juni 2008.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de aansluiting A67/Van Heemskerckweg en het kruispunt Columbusweg en bestaan uit het verwijderen en het opnieuw aanbrengen van asfaltlagen inclusief markeringen. Hierdoor zal de Eindhovenseweg tussen de genoemde aansluitingen gedurende 3 weken voor verkeer in beide richtingen worden afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de autosnelweg A67 en A73. Het langzame verkeer – bijvoorbeeld landbouwverkeer - zal via het industrieterrein worden omgeleid.

De bereikbaarheid van de industrieterreinen Trade Port en ZON Fresh Park blijft via omleidingroutes gegarandeerd. Kassengebied Siberië en camping Breebronne zijn bereikbaar via de oversteek van de Van Heemskerckweg/ Zonneveldweg.

Werkzaamheden tussen de A73 en de Columbusweg zullen in het weekeinde van 28 juni 2008 plaatsvinden waarbij het verkeer via dezelfde omleiding als hierboven staat beschreven zal worden omgeleid. Met uitzondering van langzaam verkeer dat zal worden omgeleid via Groot-Bolderweg en de Voltastraat.

Fiets/bromfietsverkeer blijft gedurende de volledige periode in beide richtingen mogelijk.
Provincie:
Tag(s):