zaterdag, 2. augustus 2008 - 14:12

Enorme ravage na ongeval met caravan

Sint Philipsland

Bij een ongeval met een personenauto en een auto met caravan zijn zaterdagmorgen op de Philipsdam bij Sint Philipsland twee gewonden gevallen. Drie ambulances, de brandweer van Sint Philipsland en diverse politievoertuigen kwamen ter plaatse. De weg is geruime tijd afgesloten geweest om de ravage op te ruimen.

Omstreeks half acht zaterdagochtend reed een automobilist over de Philipsdam in de richting van Sint Philipsland. Door nog onbekende oorzaak kwam hij vervolgens in botsing met een auto en caravan die hem op de andere weghelft tegemoet kwamen. Een complete ravage was het gevolg. De brandweer van Sint Philipsland werd gealarmeerd, evenals een drietal ambulances.

De twee inzittenden van de personenauto werden door ambulancepersoneel behandeld en werden afgevoerd naar het ziekenhuis. De inzittenden van het voertuig dat de caravan trok kwamen met de schrik vrij. Tot omstreeks half twaalf is de Philipsdam compleet afgesloten geweest voor het verkeer. De verongelukte caravan zorgde voor een enorme ravage over het hele wegdek en de naastgelegen parallelweg. Met behulp van een bergingsbedrijf, kantonniers van de provincie Zeeland en een tractor met veegapparatuur werd de weg schoon gemaakt.

De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):