zaterdag, 21. juni 2008 - 11:47

Erotiek-liefhebbers protesteren op Scheveningse strand

Scheveningen

Op het strand van Scheveningen zullen vandaag zaterdag 21 juni vele erotiekliefhebbers protesteren tegen de plannen van de regering die in hun ogen bezig is de erotiek in Nederland uit te roeien.

Charisma Gold Entertainment uit Ede en het erotische magazine Foxy zijn het meer dan zat. Volgens hen zijn vooral de Christelijke partijen in de regering en in de gemeentes er op uit om de gehele erotiek compleet uit te bannen.

"Enkele voorbeelden hiervan zijn al te noemen, denk aan het sluiten van de Wallen in Amsterdam, een stuk Nederlands cultuurgoed waar we straks nog enkel maar kunstexposities zullen aantreffen. Zodra hier alle rode lampjes uit zijn, staat de Geleenstraat in Den haag op de lijst om te verwijderen. Erotische kunst die verboden wordt door vele gemeentes, dat wordt al gedaan wanneer er een borst op te zien is.

Erotische beurzen die al niet meer worden toegelaten in diverse steden in ons land. Zoals de Kamasutra beurs pas geleden nog die geweerd werd op het laatste moment door de stad Rotterdam met als reden dat er te veel bloot te zien zou zijn. Zelfs bouwvakkers die niet meer in een korte broek mogen werken omdat dit aanstootgevend gedrag is, hoeveel gekker kan het nog worden?�, aldus P. Limpens van Charisma Gold.

Na de seksuele revolutie in 1968 is er veel veranderd en hebben we in Nederland het recht gekregen op seksuele vrijheid. Nu, in dit tempo gaan we echter weer terug naar de jaren vijftig.

De Nederlandse pornoster Charisma Gold is met ondersteuning van Foxy magazine een actie opgestart genaamd TONK, dit staat voor Trots op Nederlandse kanjers. Charisma Gold heeft verleden week een succesvolle protestactie gehouden op het Binnenhof in Den Haag. Deze actie heeft veel publiciteit gekregen in de media. Voorts hebben we afgelopen dinsdagnacht een actie gedaan in samenwerking met Radio 538 en de vrachtwagenchauffeurs in Nederland. Ook zij steunen de actie volledig en staan erachter om de Nederlandse seksuele vrijheid te behouden.

In Scheveningen is vandaag opnieuw een grote protestactie, waar tevens een petitie kan worden getekend. Voorts zullen er ook diverse bekende Nederlanders de actie ondersteunen.
Provincie:
Tag(s):