donderdag, 14. februari 2008 - 12:56

'Erotisch seksdieet met opwindend chocolade pilletje'

Amsterdam

De kleine bruine achthoekige Chocoline tabletjes, die op de markt gebracht worden door Cobeco Pharma, bevatten alleen de verleidelijke ingrediënten van het legendarische chocolade. Chocoline werkt hierom lustopwekkend en stimulerend. "Zowel mannen als vrouwen die hun seksleven nog opwindender willen maken moeten beslist Chocoline eens proberen", aldus de fabrikant uit Rotterdam. Helaas voor de liefhebbers smaakt het pilletje niet naar chocolade en mag er ook niet op gekauwd worden.

Chocolade is als afrodisiacum al eeuwenlang bekend. Voor het oude Mayavolk was een handjevol cacaobonen de prijs voor een nachtje seksplezier, Casanova pepte zichzelf op met oesters of chocolade alvorens zich in een wild avontuur te storten en ga zo maar door. Chocolade is legendarisch, omdat we weten dat op liefdesgebied het een van de meest potente stimulanten is.

Het pilletje bevat alleen de meest potente elementen van chocolade die het erotisch zo lekker maken. Als je op dieet bent is het niet bepaald aan te raden veel chocolade te eten en zo je seksleven een stimulans te geven. Te zwaar zijn hoeft niet perse het sexappeal te verminderen. Maar waar overgewicht de romantiek niet in de weg staat, kan het van invloed zijn op de productie van geslachtshormonen in het lichaam. Voor mannen kan het leiden tot een gebrek aan testosteron, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de seksuele prikkel.

Je kunt stellen dat je met de chocopilletjes op een seksdieet kunt. Het bevat geen suikers of vet, maar wel het oppeppende Theobromine. Deze laatste is een stimulant die vet verbrandt. Ga daarbij na dat je met een vrijpartij zo'n 300 calorieën verbrandt, dan heb je met Chocoline de perfecte combinatie.
Categorie:
Tag(s):