maandag, 2. juni 2008 - 18:07

Eurlings geeft vijftig computers aan scholen op Antillen

Den Haag

Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat (VenW) heeft vandaag tijdens zijn werkbezoek vijftig gebruikte computers van VenW aangeboden aan scholen op de Nederlandse Antillen.

Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat (VenW) heeft vandaag tijdens zijn werkbezoek vijftig gebruikte computers van VenW aangeboden aan scholen op de Nederlandse Antillen. De minister overhandigde de eerste pc symbolisch aan minister Adriaens van Verkeer en Vervoer van de Antillen in aanwezigheid van de minister-president mevrouw De Jongh-Elhage en minister Leeflang van Onderwijs. De overige 49 computers worden binnenkort verscheept.

Minister Adriaens had tijdens zijn ontmoeting met minister Eurlings in februari van dit jaar gevraagd om een aantal gebruikte computers van het ministerie. De computers, die drie jaar oud zijn, zullen worden ingezet voor het onderwijs op basisscholen op de Nederlandse Antillen. Minister Eurlings heeft vandaag toegezegd zijn Nederlandse collega’s op te roepen ook gehoor te geven aan het verzoek van de Nederlandse Antillen.
Categorie:
Tag(s):