zondag, 2. maart 2008 - 21:22

'Even uit je Gouden Kooi'

Haaksbergen

Zaterdagnacht mochten Gouden Kooi bewoners Amanda, Brian en gastspeler Luuk even uit hun luxe gevangenis. Op het toneel van het danspaleis in Haaksbergen zongen en dansten ze samen met ex-bewoner Dennis die deze maand zijn eerste single uitbrengt. Miljonaire Amanda trakteerde het aanwezige publiek nog op een dansshowtje met de dansers van 2stepforward.

Amanda, Brian en Luuk hebben zich met drie andere deelnemers vrijwillig laten opsluiten in een luxe villa voor onbepaalde tijd. De gene die als laatste in het huis overblijft is de winnaar van één miljoen gulden en het huis. Het programma wordt dagelijks uitgezonden op RTL 5.

Het was de laatste keer dat de Gouden Kooi bewoners te gast zijn in het danspaleis en dat werd uitbundig gevierd. Dennis maakte van de gelegenheid gebruik zijn eerste single 'laat me vrij zijn' te promoten die op 13 maart in de winkels ligt.

Tegenover de verslaggever van Blik Op Nieuws verklaarde Dennis voorlopig nog niet te gaan trouwen met zijn vriendin Nadia, die over vier maanden hun eerste kindje verwacht. "Nee, we gaan voorlopig nog niet trouwen, eerst gaan we samenwonen en van elkaar en ons kindje genieten". Pikant detail is dat de baby voor de draaiende camera's in de Gouden Kooi villa verwekt is. Met de komst van een kindje en zijn eerste single heeft Dennis voorlopig dus wel iets anders aan zijn hoofd dan een ambtenaar van de burgerlijke stand.
Provincie:
Tag(s):