woensdag, 19. maart 2008 - 15:02

Ex-man na binnendringen gestoken

Bovenkarspel

Omstreeks 19.00 uur drong een 45-jarige man uit Bovenkarspel de woning binnen van zijn ex-schoonouders aan de Rak in Bovenkarspel. Na een schermutseling werd hij door zijn 25-jarige ex-vrouw in zijn bovenbeen gestoken en daarna opgenomen in het ziekenhuis. Ze werden beiden aangehouden.

De vrouw is enkele weken geleden bij haar ouders ingetrokken en werd sindsdien vooral telefonisch lastig gevallen door haar ex-man. Ze heeft daarvan aangifte gedaan. De politie heeft in januari en februari al dossier tegen de man opgemaakt en het onderzoek in de laatste aangifte van maart loopt nog.

Nu drong haar ex-man de woning van haar ouders binnen door een raam van de woonkamer in te slaan. Haar vader verweerde zich en er ontstond een schermutseling in de woonkamer waarbij de ex-vrouw haar ex-man in zijn bovenbeen heeft gestoken.

De gealarmeerde politie heeft beide verdachten aangehouden. De man is naar het ziekenhuis gebracht en verblijft daar onder toezicht van de politie. De vrouw mocht, gezien haar gezondheid, terug naar huis maar is wel in verzekering gesteld en dient zich op afroep te melden. De recherche stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):