vrijdag, 10. oktober 2008 - 10:46

Ex-vriend schopt deur in

Groningen

De politie heeft donderdagnacht in de Ooftstraat een 24-jarige man uit Groningen aangehouden voor bedreiging, huisvredebreuk en vernieling. De Stadjer kon niet verkroppen dat zijn 19-jarige ex-vriendin uit Groningen de relatie had beëindigd. Hij wilde haar vervolgens thuis opzoeken.

De man zag van buitenaf dat zijn ex niet alleen in de woning was. Een 29-jarige man uit Groningen bleek namelijk op bezoek. Op dat moment sloegen de stoppen bij de verdachte door. Hij trapte de voordeur in en vervolgens een tweede deur in het pand. De man mishandelde de andere man door hem te slaan en te schoppen. Ook bedreigde hij zijn plaatsgenoot met diverse bewoordingen. De ex-vriendin en het slachtoffer wisten uiteindelijk de woning uit te vluchten.

Buiten het pand gaf de 24-jarige de andere man nogmaals een vuistslag in het gezicht. De gewaarschuwde politie kon de verdachte hierop aanhouden en insluiten in het cellencomplex in Groningen. Zowel de ex als de Stadjer doen aangifte. De verdachte zal vandaag worden gehoord.
Provincie:
Tag(s):